Οι πέρλες προσθέτουν μια κομψότητα σε οποιοδήποτε ντύσιμο, αλλά συχνά συνδέονται με την επίσημη εμφάνιση. Δείτε πώς μπορείτε να φορέσετε πέρλες με casual ρούχα.Δεν μιλάμε για τη σειρά από πέρλες της γιαγιάς σου που προορίζονται για ειδικές εκδηλώσεις.

Σήμερα οι γυναίκες γίνονται δημιουργικές με τον τρόπο που φορούν τις πέρλες. Από σκουλαρίκια μέχρι τσόκερ, είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας στην πιο casual εμφάνιση. Θέλετε να μάθετε πώς να φορέσετε ένα αξεσουάρ με πέρλες για το καθημερινό σας στυλ; Έχουμε πέντε διαχρονικές ιδέες ενδυμάτων για εσάς παρακάτω.

Τσόκερ με πέρλες και ασορτί φόρμα

Το choker είναι ένα βολικό αξεσουάρ για κάθε μέρα, έχει μήκος περίπου 35-40 cm, το μήκος το καθιστά ιδανικό για τρέξιμο ή αθλητικές δραστηριότητες. Αυτό συμβαίνει επειδή το μήκος κρατά το κολιέ μακριά, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όσους ακολουθούν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Είναι κομψό είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο κόσμημα που μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους. Ένας από τους αγαπημένους μας τρόπους για να φορέσουμε ένα τσόκερ με πέρλες είναι με ασορτί φόρμες. Ένα αξεσουάρ που θα κρατήσει το ντύσιμο κλασικό και θα τραβήξει το μάτι στο τσόκερ.

Σκουλαρίκια με πέρλες και καλοκαιρινό φόρεμα

Μας αρέσει αυτό το στυλ για μια περιστασιακή αλλά ρομαντική εμφάνιση. Ένα μακρύ καλοκαιρινό μάξι φόρεμα σε συνδυασμό με ένα μεγάλο, τολμηρό σκουλαρίκι με πέρλες είναι εξαιρετικά θηλυκό και φρέσκο. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίθεση επιλέγοντας ένα μαργαριταρένιο σκουλαρίκι με χρυσές λεπτομέρειες. Αφήστε τα σκουλαρίκια να πάρουν κεντρική θέση και αποφύγετε την ανάμειξη σε οποιοδήποτε άλλο κόσμημα.

Μπορείτε να παίξετε με διαφορετικά χρωματιστές πέρλες ανάλογα με το χρώμα του φορέματος σας. Αν φοράτε κίτρινο, ένα λευκό μαργαριτάρι με χρυσές λεπτομέρειες θα συμπλήρωνε τέλεια την εμφάνιση σας.

Μακρύ κολιέ με πέρλες και μικρό μαύρο φόρεμα

Έχετε ένα απλό μαύρο φόρεμα; Ή το μαύρο είναι το αγαπημένο σας χρώμα; Δεν θα διαφωνήσουμε μαζί σας για την αποφυγή του χρώματος. Εμείς απλά θα σας πούμε πώς να βελτιώσετε αυτό το ντύσιμο με μερικές απίθανες πέρλες. Είναι η επιτομή της κομψότητας και υπάρχουν μερικοί τρόποι να το φορέσετε casual για μια έξυπνη, εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Εάν έχετε ένα απλό μαύρο φόρεμα, μπορείτε να συνδυάσετε ένα κολιέ με πέρλες και μαύρα σανδάλια. Αυτό θα θυμίζει το πρωινό της Audrey Hepburn στο Tiffany’s, αλλά με μια μοντέρνα και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Ένας άλλος υπέροχος τρόπος για να δημιουργήσετε αυτό το στυλ είναι να φορέσετε ένα total black outfit. Φρόντισε κάθε σημείο του ντυσίματος να είναι μαύρο! Αυτό περιλαμβάνει αξεσουάρ όπως τσάντα ή γυαλιά ηλίου. Μια υπέροχη ιδέα είναι ένα μαύρο t-shirt με λαιμόκοψη με μαύρο τζιν και μαύρα γυαλιά ηλίου γάτας. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε μια σειρά από πέρλες στο λαιμό σας. Αυτό βοηθά να ξεχωρίζουν οι πέρλες και να είναι το statement αξεσουάρ ντύσιμό σας!

Φορέστε πέρλες με όλες σας τις εμφανίσεις

Οι πέρλες έχουν αυτή τη μαγική ικανότητα να μας κάνουν να νιώθουμε κομψές και θηλυκές. Γι’ αυτό είναι υπέροχα σε συνδυασμό με ένα απλό φόρεμα. Η αντίθεση είναι μια δήλωση μόδας. Θυμηθείτε να μην ανακατεύετε τις πέρλες με άλλες πέτρες. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις υπερβολές. Το λιγότερο είναι πάντα καλύτερο!