Τα βραχιόλια χειροπέδες γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω της ευκολίας τους και της μεγάλης ποικιλίας τους. Από τελείως μίνιμαλ μέχρι statement κομμάτια, η χειροπέδα μπορεί να ταιριάξει κυριολεκτικά σε κάθε στυλ ντυσίματος.

Τα βραχιόλια αυτά διαφέρουν από τα άλλα στο ότι δεν τυλίγονται πλήρως γύρω από τον καρπό με ένα στενό κούμπωμα. Αντιθέτως, είναι πιο φαρδιά και έχουν ένα κλιπ ή ένα άνοιγμα που προορίζεται να ακουμπά στο εσωτερικό του καρπού. Μπορεί να έχουν πιο στενό ή πιο παχύ πλάτος και να είναι κατασκευασμένα από οποιοδήποτε είδος μετάλλου.

Τρόποι να ταιριάξετε τις χειροπέδες σας

Τα βραχιόλια χειροπέδες είναι απίστευτα ευπροσάρμοστα και μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένας δημοφιλής τρόπος για να τα φορέσετε είναι να κάνετε layering. Η τοποθέτηση μερικών χειροπέδων διαφορετικού πλάτους και υφής μπορεί να προσθέσει ενδιαφέρον σε ένα ντύσιμο και να δώσει μια πιο boho αισθητική.

Για μια πιο λιτή εμφάνιση, η χρήση ενός μεμονωμένου βραχιολιού μπορεί να αποτελέσει έναν κομψό τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά φινέτσας σε οποιοδήποτε ντύσιμο.

Πως φοράω ένα βραχιόλι χειροπέδα;

Για να φορέσετε ένα βραχιόλι χειροπέδα, απλά θα σύρετε την ανοιχτή περιοχή του βραχιολιού πάνω από το πιο στενό σημείο του καρπού σας, ώστε να περάσει το χέρι σας. Οι άκρες πρέπει να πιέζουν ελαφρά το δέρμα σας, ώστε να διασφαλίσετε ότι το βραχιόλι δε θα σας γλιστρήσει, χωρίς όμως να γίνει επώδυνη η εφαρμογή.

Σε περίπτωση που τυλίγεται γύρω από τον καρπό σας, απομακρύνετε αργά και σταθερά τις δύο άκρες μέχρι να ανοίξει αρκετά ώστε να εφαρμόσει πάνω σας. Εκτός αν έχει κούμπωμα, γεγονός που κάνει τη διαδικασία πολύ πιο απλή.

Πώς δεν πέφτουν τα βραχιόλια χειροπέδες;

Πρέπει να φροντίσετε ώστε το άνοιγμα να μην είναι μεγαλύτερο από το στενότερο μέρος του καρπού σας ή, σε περίπτωση μεγάλης διαμέτρου, να μην μπορεί εύκολα το βραχιόλι να γλιστρήσει από την παλάμη σας. Κατά γενικό κανόνα, θα πρέπει να μπορείτε να χωρέσετε ένα δάχτυλο ανάμεσα στο βραχιόλι και τον καρπό σας. Αυτό θα αποτρέψει το βραχιόλι από το να γλιστρήσει και θα διασφαλίσει επίσης ότι δεν θα το αισθάνεστε πολύ σφιχτό ή άβολο.

Που μπορώ να φορέσω τα βραχιόλια χειροπέδες μου;

Τα βραχιόλια χειροπέδες μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, από επίσημες εκδηλώσεις μέχρι casual εξόδους. Φαίνονται υπέροχα σε τελείως γυμνά χέρια ή σε συνδυασμό με μονόχρωμες, μακρυμάνικες μπλούζες ή φορέματα. Ανάλογα με το στυλ του βραχιολιού, μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή να συνδυαστούν με άλλα κοσμήματα.