Τα σκουλαρίκια με φούντες έγιναν τόσο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Φαίνονται τόσο κομψά, σοφιστικέ, πραγματικά ένα ευπροσάρμοστο κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε κυριολεκτικά με οποιοδήποτε στυλ.

Επιπλέον, μπορείτε να τα φορέσετε με την boho εμφάνιση σας, την επαγγελματική ενδυμασία σας, σε μουσικά φεστιβάλ ή απλώς να φτιάξετε το outfit σας πιο όμορφο και πιο κομψό σε καθημερινή βάση.

Φορέστε τα σε ρομαντικό στυλ ντυσίματος

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φορέσετε σκουλαρίκια φούντα είναι όταν πηγαίνετε κάπου ρομαντικά.

Ένα ρομαντικό φόρεμα, το τολμηρό μακιγιάζ, το στυλ μαλλιών, η γυναικεία στάση και η εμπιστοσύνη σας. Και βεβαίως με ένα ζευγάρι μαύρα σκουλαρίκια φούντα.

Ένας από τους ποιο κλασικούς τρόπους για να τα φορέσεις είναι συνδυάσετε το μαύρο και το κόκκινο. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με αυτό τον συνδυασμό.

Σε ένα total black outfit

Ένας άλλος τρόπος να φορεθούν είναι με μαύρο ντύσιμο. Στις περισσότερες μας αρέσει να φοράμε μαύρα ακόμα και το καλοκαίρι.

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος για να μεταμορφώσεις το total black outfit σου σε ποιο ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό προσθέτοντας  απλά ένα ζευγάρι σκουλαρίκια  φούντες με ανοιχτά ή έντονα χρώματα.

Μη διστάσετε να δώσετε μια μικρή πινελιά χρώματος  σε οποιαδήποτε μονόχρωμο ντύσιμο σας.

Μακριές φούντες για ένα ποιο θηλυκό look

Για μια πιο τολμηρή εμφάνιση, μπορείτε πάντα να πάρετε ένα ζευγάρι με μακριές φούντες. Αυτά σίγουρα θα σας βοηθήσουν να κλέψετε την παράσταση.

Προσπαθήστε να τα φορέσετε με στράπλες τοπάκια ή φορέματα έτσι ώστε να μην καταλήξετε με ένα στυλ με υπερβολική πληροφορία.

Ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, τα μακριά σκουλαρίκια με φούντες θα μπορούσαν να φορεθούν άνετα. Ιδιαίτερα όταν τραβάτε πίσω τα μαλλιά σας και δείχνετε την ομορφιά τους στο έπακρο.

Επιπλέον, αυτά τα αξεσουάρ θα μπορούσαν να είναι μια μεγάλη προσθήκη για απλά φορέματα, για ειδικές περιπτώσεις ή όποτε θέλετε να δείξετε την εξωτική πλευρά της προσωπικότητάς σας.

Φορέστε σκουλαρίκια με φούντες για μία πιο εξωτική εμφάνιση

Όταν μπαίνουμε στην άνοιξη και στη συνέχεια στη διάθεση του καλοκαιριού ίσως κάποιες κυρίες επιθυμούν να δείξουν την εξωτική και τροπική τους πλευρά.

Ακόμη και για τα κορίτσια της πόλης αυτά τα σκουλαρίκια φούντα θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για ένα πιο καλοκαιρινό στυλ.

Αν θέλετε να επιτύχετε αυτό το look θα χρειαστείτε ένα ζευγάρι φωτεινά σκουλαρίκια φούντα που έχουν ένα κομψό σχέδιο για να είστε σε θέση να δημιουργήσετε το συγκεκριμένο στυλ.

Boho στυλ και φούντες είναι ο τέλειος συνδυασμός

Ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους για να φορέσεις  σκουλαρίκια φούντα είναι σε έναν μποέμ εμπνευσμένο τρόπο. Αυτό επιτυγχάνεται συνήθως με σκουλαρίκια φούντα και γήινα χρωματιστά ρούχα.

Επιπλέον, μπορείτε να φοράτε φλοράλ ρούχα, μακριές φούστες, μπλούζες με μπόχο στοιχεία, ρούχα με χαλαρά και άνετα σχέδια. Στοιχεία όπως οι φούντες, τα πομπόμ, τα φτερά είναι χαρακτηριστικά της μόδας boho.