Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους λατρεύουμε το layering των κολιέ, είναι ότι παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία για να εκφράσετε τον εαυτό σας – και, φυσικά, να φοράτε περισσότερα από τα αγαπημένα σας κοσμήματα.
Ας δούμε μερικές χρυσές συμβουλές για να κάνετε το layering σας όσο ομορφότερο γίνεται.

Συνδυάστε Διαφορετικά Μεγέθη
Η επιλογή διαφορετικών μεγεθών είναι το σημαντικότερο στοιχείο όταν κάνετε layering κολιέ. Επιλέγοντας ένα πολύ κοντό κολιέ ή ένα choker και ένα ή δύο μακρύτερα κολιέ, μπορείτε να επιτύχετε εφέ καταρράκτη που επιτρέπει σε κάθε κομμάτι να ξεχωρίζει.


Μπορείτε πάντοτε να βάλετε προεκτάσεις αλυσίδας στα αγαπημένα σας κολιέ αν θέλετε να τα μακρύνετε για να μπορέσετε να κάνετε layering.

Ο Χρυσός Αριθμός 3
Παρότι το layering κολιέ σας ενθαρρύνει να προσθέσετε πράγματα στην εμφάνισή σας, ο χρυσός κανόνας ισχύει ακόμη. Επιλέγοντας 2 ή 3 κοσμήματα είναι αρκετό. Σε αντίθετη περίπτωση, θα δημιουργήσετε ένα look πολύ φορτωμένο.

Διαφορετικά Σχήματα και Στυλ Αλυσίδων
Η ανάμειξη πιο λεπτών κολιέ με πιο χοντρές αλυσίδες είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε οπτική ποικιλία στο λαιμό σας. Η ανάμειξη των τύπων αλυσίδων βοηθά και στο να μην μπερδεύονται τα κοσμήματα.

Επιλέξτε Ένα Centerpiece
Έχετε ένα αγαπημένο κολιέ που θέλετε να τονίσετε; Μπορείτε να το κάνετε το επίκεντρο της εμφάνισής σας και να δουλέψετε γύρω από αυτό.
Το αγαπημένο σας κομμάτι θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρον όταν περιβάλλεται από άλλα κολιέ που συμπληρώνουν την ομορφιά του.

 


Ταιριάξτε Τα Ρούχα Σας
Αν έχετε επιλέξει μια ουδέτερη ή αυστηρά μονόχρωμη εμφάνιση στα ρούχα σας, η προσθήκη ενός έντονου κολιέ ή αλυσίδας, μπορεί να σας δώσει το χρώμα που σας λείπει. Φυσικά, καλό είναι να επιλέξετε μόνο μία πέτρα ή ένα χρώμα, αλλιώς το layering θα είναι υπερβολικό ή μπορεί και να «χαθούν» τα αγαπημένα σας κομμάτια.


Διασκεδάστε!
Το να κάνετε layering κολιέ πρέπει να είναι μια διασκεδαστική μορφή αυτοέκφρασης. Μπορείτε να βρείτε πολλούς «κανόνες» και τρόπους να συνδυάσετε τα κολιέ σας, αλλά στην τελική, η επιλογή είναι δική σας. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας κομμάτια και κάντε αυτό που σας εκφράζει 100%!