Οι κρίκοι αποτελούν από τα πιο σταθερά και αγαπημένα σκουλαρίκια εδώ και πολλές δεκαετίες, και δικαίως. Μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα ρούχα, σε κάθε δυνατή περίσταση, ταιριάζουν με κάθε στυλ ντυσίματος και προσωπικότητα, και τις περισσότερες φορές δε δημιουργεί πρόβλημα ο συνδυασμός τους με άλλα κοσμήματα.
Ωστόσο, καθώς είναι σύνηθες να αναρωτιέστε αν τυχόν το στυλ σας θα είναι «φορτωμένο» με πιθανούς συνδυασμούς κοσμημάτων, ας δούμε κάποιες γενικές συμβουλές για το τι να προσέξετε.

Αποφύγετε τα υπερμεγέθη κοσμήματα

Εάν φοράτε μεσαίους ή μεγάλους κρίκους, έχετε ήδη ένα κόσμημα το οποίο έχει μεγάλο μέγεθος. Ο συνδυασμός τους με άλλα κοσμήματα μεγάλου μεγέθους μπορεί να υπερφορτώσει το ντύσιμό σας.

Προσέξτε τα μέταλλα των κοσμημάτων

Εκτός εάν θέλετε επιτηδευμένα να κάνετε ανάμειξη χρυσού και ασημένιου, πρέπει να προσέξετε το μέταλλο από το οποίο είναι κατασκευασμένοι οι κρίκοι σας να ταιριάζει με τα υπόλοιπα κοσμήματά σας.

Ταιριάξτε τους κρίκους με απλά κολιέ

Ένα ζευγάρι απλοί κρίκοι ταιριάζει πολύ με απλά, διαχρονικά κολιέ. Ένα μικρό, λεπτεπίλεπτο μενταγιόν ή ένα choker, μπορούν να δημιουργήσουν ένα ανεπιτήδευτο στυλ, όπου οι κρίκοι θα είναι το κομμάτι στο επίκεντρο.

Προσέξτε τα υπόλοιπα piercing σας

Στην περίπτωση που έχετε κι άλλα piercing στα αυτιά, καλό είναι να αποφύγετε τα πολλά μεγάλα ή μακριά σκουλαρίκια. Σε περίπτωση που θέλετε να φορέσετε ένα ζευγάρι μεγαλύτερους κρίκους, θα μπορούσατε να γεμίσετε τα υπόλοιπα piercing σας με μικρούς κρίκους ή σκουλαρίκια-καρφιά.

Λάβετε υπόψη το ντεκολτέ της μπλούζας σας

Το ντεκολτέ της μπλούζας σας έχει μεγάλη σημασία στον συνδυασμό των κρίκων σας με άλλα κοσμήματα. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που επιλέξετε ένα τοπ με ψηλό λαιμό ή ζιβάγκο, παραλείψτε τελείως το κολιέ και επιλέξτε statement κρίκους και άλλα κοσμήματα. Από την άλλη, αν φοράτε χαμηλή λαιμόκοψη, τότε μπορείτε να συνδυάσετε τους κρίκους με ένα μικρό κολιέ ή layering με κολιέ.

Συνδυασμός κρίκων με άλλα κοσμήματα – Γενική Συμβουλή

Η γενική συμβουλή στον συνδυασμό των κρίκων με άλλα κοσμήματα είναι να έχετε πάντα στο νου σας ότι το σύνολο πρέπει να είναι αρμονικό. Η επιλογή πολλών και μεγάλων κοσμημάτων, μπορεί να οδηγήσει το στυλ σας να φαίνεται «φορτωμένο». Αν έχετε στο νου σας την ισορροπία και την αρμονία, και αν έχετε ξεκάθαρο το ποιο κομμάτι θέλετε να αποτελεί το επίκεντρο του στυλ σας, τότε μπορείτε εύκολα να πειραματιστείτε και να βρείτε τι ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.