Στην ερώτηση «πότε μπορώ να βάλω ένα κόσμημα με πέρλα;», η απάντηση είναι απλή: όποτε θέλετε! Τα μοντέρνα κοσμήματα με πέρλα αψηφούν κάθε κανόνα σχετικά με πότε «πρέπει» και δεν «πρέπει» να βάλουμε μαργαριτάρια στο ντύσιμό μας.

Πλέον τα μαργαριτάρια δεν μένουν κλεισμένα σε ένα ντουλάπι για ειδικές περιστάσεις, αλλά μπορούν να ταιριάξουν με κάθε σας ντύσιμο. Με τόσα διαφορετικά στυλ κοσμημάτων με πέρλα για να διαλέξετε, και κλασικά και σύγχρονα, σίγουρα θα είστε ικανοποιημένη με την επιλογή σας.

Το ερώτημα είναι: πώς θα ταιριάξουμε εύκολα τα κοσμήματα με πέρλα με το καθημερινό μας ντύσιμο;

Επιλέξτε την Απλότητα

Οι πέρλες κάνουν αισθητή την παρουσία τους κατευθείαν. Όποιο στυλ και να επιλέξετε, ένα κολιέ με πέρλα μπορεί να απογειώσει το κάθε σας ντύσιμο.

Πρέπει, όμως, να σκεφτείτε τον τύπο του φορέματος ή της μπλούζας που φοράτε. Τα «φορτωμένα» μοτίβα, όπως το καρό ή τα φλοράλ, μπορεί να κάνουν την πέρλα να «χαθεί». Το κόσμημα με πέρλα πρέπει να συμπληρώνει το ντύσιμό σας, όχι να χάνεται μέσα σε αυτό.

Επιλέξτε να συνδυάσετε τις πέρλες σας με μαύρα φορέματα, τζιν και t-shirt ή άλλες απλές και μονόχρωμες επιλογές ενδυμάτων.

Μην τα Υπερφορτώνετε

Όσο πιο κοντό είναι το κολιέ με την πέρλα, τόσο πιο εύκολο είναι να το φορέσετε. Ακόμη, επιλέξτε ή πέρλες studs ή μικρές, κρεμαστές πέρλες στα σκουλαρίκια σας. Ό,τι κόσμημα με πέρλα και να φορέσετε, προσέξτε να τα συνδυάσετε και να μην φορέσετε άλλα, βαριά κοσμήματα τα οποία θα κάνουν το στυλ σας να φαίνεται «φορτωμένο».

Επιλέξτε Μπαρόκ Πέρλες

Αν οι παραδοσιακές, λευκές, στρογγυλές πέρλες δεν είναι για εσάς, μην ανησυχείτε. Μπορείτε πάντοτε να επιλέξετε τις Baroque πέρλες.

Τα μπαρόκ μαργαριτάρια βγαίνουν σε διάφορα σχήματα και χρώματα, δίνοντας μια πιο μοντέρνα όψη στο διαχρονικό αυτό κόσμημα. Κερδίζετε μια εξαιρετική εναλλακτική λύση, χωρίς όμως να χάνετε τη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα του μαργαριταριού.

Δείτε, για παράδειγμα, τα συγκεκριμένα κοσμήματα με μπαρόκ πέρλες στο perlita.

Προσθέστε Χρώμα 

Φυσικά, όπως μπορείτε να βρείτε πέρλες σε πολλά διαφορετικά σχήματα, μπορείτε να βρείτε και κοσμήματα με πέρλες σε διαφορετικούς τόνους και αποχρώσεις. Τα διακριτικά, φυσικά χρώματα μπορούν να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τα μαργαριτάρια σας, κάνοντάς σας να ξεχωρίζετε από το πλήθος. 

Φορέστε με Άλλα Κοσμήματα 

Και, φυσικά, μη φοβάστε να μπερδέψετε τις πέρλες σας με κοσμήματα από άλλα υλικά – πάρτε ένα ρίσκο! Τα κοσμήματα με πέρλες μπορούν να συνδυαστούν πολύ όμορφα με άλλα κοσμήματα, ιδίως τα χρυσά. Το φωτεινό κίτρινο του χρυσού μαζί με το λαμπερό μαργαριτάρι δημιουργούν έναν πραγματικά εντυπωσιακό συνδυασμό.