Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να ταιριάξετε τα σκουλαρίκια κρίκους με τα ρούχα σας. Μια από τις πιο καυτές τάσεις στα κοσμήματα αυτή τη στιγμή, αποτελούν μια υπέροχη επιλογή για εύκολο styling.

Είτε μεγαλύτεροι statement κρίκοι είτε κρικάκια μικρού μεγέθους, οι επιλογές είναι άπειρες. Βρείτε παρακάτω αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο!

Μικροσκοπικά κρικάκια για classy εμφάνιση

Δεν είναι ανάγκη όλα τα κοσμήματά μας να είναι τεράστια και έντονο. Οι μικροσκοπικοί, εκλεπτυσμένοι κρίκοι είναι η ιδανική επιλογή για κομψές εμφανίσεις κάθε είδους.

Τα σκουλαρίκια κρικάκια είναι διακριτικά και κομψά, και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε ντύσιμο. Επενδύστε σε ένα καλό ζευγάρι από μικρά κρικάκια και θα μείνετε ικανοποιημένες!

Απλοί κρίκοι για casual look

Το να παραμείνετε μοντέρνες ακόμη και στο καθημερινό σας casual look είναι περίπλοκο. Ωστόσο, οι κρίκοι σκουλαρίκια είναι και σε αυτή την περίπτωση οι φίλοι σας!

Τα μονόχρωμα, απλά ρούχα του καθημερινού στυλ σε συνδυασμό με απλά χτενίσματα, αφήνουν αρκετό χώρο στα κοσμήματα να κάνουν τη διαφορά. Επιλέξτε τα κατάλληλα σκουλαρίκια που θα απογειώσουν όλο το στυλ σας!

Κρίκοι μεσαίου μεγέθους για επαγγελματικό στυλ

Ακόμη και στο εργασιακό σας περιβάλλον μπορείτε να είστε μοντέρνα και fashionable με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Στα περιβάλλοντα αυτά που απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή, οι απλοί χρυσοί κρίκοι ή ασημένιοι κρίκοι είναι η κατάλληλη επιλογή για να ξεχωρίσετε, χωρίς να υπερβάλλετε με τολμηρά σχέδια.

Fashion-Forward στυλ με statement κρίκους

Αν, από την άλλη πλευρά, σας αρέσει να τολμάτε και να υπερβάλλετε, τότε οι statement κρίκοι είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Γυρίστε κεφάλια με oversized κρίκους και πετύχετε μια πολύ προχωρημένη εμφάνιση.

Μπορεί να μην είναι επιλογή για κάθε μέρα, αλλά είναι μια κίνηση που θα σας κάνει να τολμήσετε. Βγείτε από το comfort zone σας και επιλέξτε τους statement κρίκους που σας ταιριάζουν!

Μεγάλοι κρίκοι για boho στυλ

Για ένα boho look μπορείτε να πάτε με την επιλογή των μεγάλων κρίκων. Οι απλοί, μεγάλοι, χρυσοί κρίκοι ταιριάζουν τέλεια σε ένα χτένισμα με head-wrap ή σε πιο hippie χτενίσματα.

Μην διστάσετε να ταιριάξετε τους κρίκους σας και με άλλα κοσμήματα. Το boho look σας μπορεί να ολοκληρωθεί περισσότερο με ταιριαστά βραχιόλια και κολιέ.

Layering κρίκων για πιο alternative look

Αν σας αρέσουν τα πολλά σκουλαρίκια και έχετε και πολλά piercing, τότε η επιλογή του layering είναι η κατάλληλη για εσάς. Επιλέξτε κρίκους σε διαφορετικά μεγέθη και σχέδια και δημιουργήστε τα δικά σας σχέδια.

Ο δημιουργικός συνδυασμός σε σκουλαρίκια θα σας βοηθήσει να αναδείξετε την αυθεντικότητα της εμφάνισής σας και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.