Τα statement σκουλαρίκια είναι ο καλύτερος τρόπος να απογειώσετε τις αγαπημένες σας εμφανίσεις. Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να εξασφαλίσετε ένα εντυπωσιακό στυλ για μια ειδική περίσταση.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το πού μπορείτε να φορέσετε τα statement σκουλαρίκια. Αντίθετα, είναι ένα κομμάτι που μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως στο προσωπικό σας στυλ! Από το να προσθέσετε πολυτέλεια σε ένα βασικό τζιν παντελόνι και ένα μπλουζάκι, μέχρι και να τα ταιριάξετε με τη μεγαλοπρέπεια του πιο εντυπωσιακού σας φορέματος.

Τα statement σκουλαρίκια έχουν σχεδιαστεί για να αποτελούν το πυρηνικό σημείο κάθε ρούχου με το οποίο συνδυάζονται και να σας κάνουν να ξεχωρίζετε σε κάθε εκδήλωση.
διαφορετικά στυλ των statement σκουλαρικιών

Κρεμαστά Statement Σκουλαρίκια

Τα κρεμαστά σκουλαρίκια αποτελούν αγαπημένη επιλογή των γυναικών από την αρχαιότητα. Τι σημαίνει όμως statement κρεμαστό σκουλαρίκι;


Τα κρεμαστά statement σκουλαρίκια έχουν μεγάλο σώμα και έντονη κίνηση. Αποτελούνται συνήθως από ένα μακρύ και λεπτό σχέδιο στο πάνω μέρος που καταλήγει σε ένα μεγαλύτερο κάτω μέρος, το οποίο κρέμεται κάτω από το αυτί. Μπορεί να είναι σκέτο ή και στολισμένο με έντονα πετράδια που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή σας.

Statement Σκουλαρίκια Κρίκοι

Όσον αφορά τα σκουλαρίκια, ξέρουμε ότι οι κρίκοι από μόνοι τους αποτελούν statement. Ωστόσο, μπορούμε να βρούμε και κρίκους που να είναι πολύ πιο ξεκάθαρα statement κομμάτια. Συνήθως έχουν μεγαλύτερο βάρος από τα τυπικά κρικάκια, ή δημιουργούν ένα layering όπως κρέμονται από ένα μικρότερο πάνω μέρος.

Όποια κι αν είναι η μορφή τους, είναι σίγουρα τα σκουλαρίκια που θα απογειώσουν κάθε ντύσιμο και η καλύτερη επιλογή όσων δεν προτιμούν την… υπερβολή.

Statement Cocktail Σκουλαρίκια

Για τις πιο βραδινές εμφανίσεις, η καλύτερη επιλογή είναι τα cocktail σκουλαρίκια. Είναι φτιαγμένα εξ αρχής για να ξεχωρίζουν από το πλήθος και είναι το σκουλαρίκι που θα επιλέξετε για να κάνετε τη μεγαλύτερη εντύπωση.


Επιλέξτε ένα χρυσό statement σκουλαρίκι, πιθανώς με έναν μεγάλο και χρωματιστό πολύτιμο λίθο, και ταιριάξτε το με το βραδινό σας φόρεμα. Ετοιμαστείτε να γίνεται το αντικείμενο συζήτησης της βραδιάς!


Statement Σκουλαρίκια “Climbers”

Προφανώς δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και την πιο μοντέρνα εκδοχή των statement σκουλαρικιών, τα επονομαζόμενα climbers. Τα σκουλαρίκια climbers ξεκινούν συνήθως από τον λοβό σας και ανεβαίνουν προς τα πάνω, αγκαλιάζοντας το πτερύγιο του αυτιού σας, για να καταλήξουν στο υψηλότερο σημείο του ή να «τυλιχτούν» πάλι προς το εσωτερικό.
Ένα είδος σκουλαρικιού που για πολλά χρόνια ήταν συνδεδεμένο με πιο extreme στυλ, πλέον μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, αφήνοντας πολύ έντονες εντυπώσεις!