Η αναβάθμιση της εμφάνισής σας μπορεί να γίνει απλά με statement σκουλαρίκια. Ένα statement ζευγάρι σκουλαρίκια θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο γραφείο και να διασφαλίσετε ότι θα έχετε μια εμφάνιση για μια ειδική εκδήλωση. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με ένα ζευγάρι από αυτά τα πολυτελή σκουλαρίκια. Ψάχνετε για κάτι που να τραβήξει την προσοχή όλων; Τα Statement Earrings του Perlita θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια δήλωση μόδας με ευκολία.

Δεν υπάρχουν κανόνες σχετικά με το πού να φορέσετε σκουλαρίκια statement εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε ντύσιμο casual με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια. Τα statement σκουλαρίκια είναι φτιαγμένα για να είναι το επίκεντρο οποιουδήποτε ντυσίματος με το οποίο συνδυάζονται, ώστε να ξεχωρίζετε εύκολα σε οποιαδήποτε περίσταση.

Τύποι statement σκουλαρικιών:

Κρεμαστά σκουλαρίκια

Τα κρεμαστά σκουλαρίκια είναι εντυπωσιακά κοσμήματα που κρέμονται από το λοβό του αυτιού. Έρχονται σε μια τεράστια γκάμα, από λαμπερούς πολύτιμους λίθους, έως oversized αλυσίδες.

Κρίκοι σκουλαρίκια

Ένα κλασικό στυλ σκουλαρικιού είναι τα σκουλαρίκια κρίκοι επίσης και αυτά έρχονται σε μια τεράστια γκάμα σχεδίων. Ένα σετ κρίκοι είναι ιδανικοί για όλες τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Κοκτέιλ Σκουλαρίκια

Κοκτέιλ σκουλαρίκια έχουν σχεδιαστεί για να ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος, ιδανικά ταιριάζουν με βραδινά φορέματα, θα λατρέψετε αυτά τα κομψά στολίδια.

Climber σκουλαρίκια

Τα statement σκουλαρίκια είναι πάντα σε στυλ, αλλά αν ψάχνετε για μια μικρή μοντέρνα πινελιά τα σκουλαρίκια climber μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Τα σκουλαρίκια Climber είναι όμορφα κομμάτια που ανεβαίνουν στο λοβό του αυτιού από το τρύπημα σας, συχνά με πολύτιμους λίθους.

Huggie σκουλαρίκια

Για ένα ελαφρώς πιο λεπτό statement σκουλαρίκι, επιλέξτε τα huggie. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι οι μικρότερες εκδόσεις των κρίκων και μπορούν να γίνουν ένα statement κομμάτι.

Καρφωτά σκουλαρίκια

Τα καρφωτά σκουλαρίκια φοριούνται συνήθως ως καθημερινά σκουλαρίκια, ωστόσο τα oversized καρφωτά σκουλαρίκια μπορούν να κάνουν μια εντυπωσιακή προσθήκη στο σύνολό σας.

Απεριόριστες επιλογές σε statement σκουλαρίκια για όλες τις περιστάσεις, δεν θα δυσκολευτείτε ποτέ να βρείτε το τέλειο για εσάς!