Αυτό το καλοκαίρι, ένα νέο ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι το κλειδί για να αναδείξετε το στυλ και την προσωπικότητά σας. Αναρωτηθήκαμε λοιπόν: ποιες είναι οι πραγματικές τάσεις των γυαλιών ηλίου για το καλοκαίρι του 2022;

Ρίξαμε μια ματιά στις διεθνείς πασαρέλες, τα περιοδικά μόδας και παρακολουθήσαμε τη μόδα των γυαλιών ηλίου στους δρόμους των μεγαλουπόλεών μας. Και εδώ είναι η πρόβλεψή μας για το τι επιφυλάσσει τα γυαλιά ηλίου το 2022.

Λευκά γυαλιά ηλίου

Εάν τα γυαλιά ηλίου νέον είναι πολύ φανταχτερά για εσάς, επιλέξτε γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό, Όταν συνδυάζονται με ένα φαρδύ σκελετό σε ρετρό σχήμα, τα λευκά γυαλιά είναι η τέλεια επιλογή. Οι μεγάλοι σχεδιαστές το έχουν αποδείξει στις πασαρέλες τους και οι διασημότητες το έχουν δείξει στις αναρτήσεις τους στο Instagram.

Γυαλιά ηλίου νέον

Η επόμενη μεγάλη τάση στα γυαλιά ηλίου θα είναι πιο πολύχρωμη. Οι νέον αποχρώσεις θα βρίσκονται οπουδήποτε κι αν κοιτάξεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αποχρώσεις όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί και το ροζ θα είναι παντού!

Μαύρα γυαλιά ηλίου

Σε πλήρη αντίθεση με τα λευκά γυαλιά ηλίου, τα μαύρα γυαλιά ηλίου είναι μια hot τάση για το 2022. Δεν είναι λοιπόν μια τεράστια τάση, αλλά το συγκεκριμένο χρώμα γυαλιών ηλίου είναι «in» το 2022.

Γυαλιά ηλίου μάσκα

Τα γυαλιά ηλίου μάσκα είναι συνήθως μεγάλα, τετράγωνα και φαρδιά, επομένως καλύπτουν την περιοχή κάτω από τα μάτια και το μισό πρόσωπό σας. Αυτός είναι ένας από τους κύριους σκοπούς τους. παρέχουν μια δόση μυστηρίου και προστασίας από τον ήλιο στο δέρμα σας.

Πριν από μερικά χρόνια, δεν θεωρούνταν οι καλύτερες επιλογές, αλλά τώρα φαίνεται ότι θα είναι εδώ για τα καλά και θα παραμείνουν ως ένα από τα trends αυτής της σεζόν.

Ορθογώνια γυαλιά ηλίου

Τα ορθογώνια γυαλιά ηλίου σε μαύρο σκελετό ή ταρταρούγα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, αλλά για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε κόκκινο, μπλε ή πράσινο σκελετό!