Το φούξια είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα. Φωτεινό, παιχνιδιάρικο, έντονο. Ένα χρώμα που, παραδόξως, ταιριάζει με όλα τα χρώματα δέρματος και όλα τα χρώματα μαλλιών και ματιών. Ένα χρώμα που δίνει τόση ένταση στην εμφάνισή σας και που δε θα πρέπει να φοβάστε.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να φορέσετε το φούξια, είναι να αποτελεί το χρώμα των σκουλαρικιών σας. Σε διάφορους τύπους, σχήματα και σχέδια, δείτε τη συλλογή από τα σκουλαρίκια του Perlita για να δείτε) πώς το φούξια μπορεί να γίνει ο καλύτερος σας φίλος.

Τύπος: Φούξια Κρεμαστά Σκουλαρίκια ή Φούξια Κρίκοι;

Αν αναρωτιέστε σε τι τύπο σκουλαρικιού ταιριάζει το φούξια, η απάντηση είναι κοινή: σε όλα! Το τι τύπο σκουλαρικιού θα επιλέξετε εξαρτάται περισσότερο από το προσωπικό σας στυλ και γούστο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρό, καρφωτό σκουλαρίκι, το οποίο είναι αρκετά διακριτικό. Για κάτι πιο κλασσικό, μπορείτε να επιλέξετε έναν μικρό και διακριτικό κρίκο ή, αν δε φοβάστε να ρισκάρετε, μεγαλύτερους ή βαρύτερους κρίκους.

Φυσικά, για εσάς που θέλετε να ρισκάρετε περισσότερο και να φοράτε κάτι που να σας κάνει να λάμπετε, μπορείτε πάντοτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με κρυστάλλους.

Σχέδιο: Καρδούλες, Φλοράλ και Γεωμετρικά 

Εννοείται ότι το φούξια δε φέρει από μόνο του ένα συγκεκριμένο «χαρακτηρισμό». Μπορεί να είναι σοβαρό ή παιχνιδιάρικο, μινιμαλιστικό ή μαξιμαλιστικό. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε μια ρομαντική καρδιά. Φυσικά, μπορείτε να φορέσετε κάτι πιο μοντέρνο και απλό, όπως ένα γεωμετρικό σχέδιο. Ό,τι και να επιλέξετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει τη διαφορά.

Χρυσό και Φούξια

Το φούξια είναι ένα χρώμα το οποίο συνδυάζεται εξαιρετικά με το χρυσό. Ασχέτως του υλικού από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα κοσμήματά σας, το χρυσό χρώμα ταιριάζει εξαιρετικά με το φούξια. Είτε μιλάμε για φούξια κρυστάλλους, είτε για ατσάλι, είτε για οποιοδήποτε άλλο υλικό, ο συνδυασμός χρυσού και φούξια θα κάνει σίγουρα τη διαφορά. Φυσικά, μπορείτε πάντοτε να συνδυάσετε σκουλαρίκια τα οποία είναι όλα φούξια με άλλα, χρυσά κοσμήματα.