Αν θέλετε να αλλάξετε γυαλιά ηλίου πριν έρθει το καλοκαίρι, τότε σίγουρα θα έχετε ψάξει για γυναικεία γυαλιά ηλίου 2023. Φυσικά, τα γυαλιά ηλίου είναι ο καλύτερος τρόπος να ανανεώνετε την εμφάνισή σας κάθε σεζόν.

Εκτός από ένα αξεσουάρ που σας προστατεύει από τον ήλιο – πολύ σημαντικό, ειδικά για την Ελλάδα – τα γυαλιά ηλίου μπορούν να συμπληρώσουν το look σας και να αποτελέσουν statement κομμάτια.

Οι τάσεις για το 2023 είναι αρκετά glamorous, από ζήτημα και σχεδίων και χρωμάτων. Δείτε παρακάτω τις τάσεις των γυναικείων γυαλιών ηλίου για αυτό το καλοκαίρι.

Ορθογώνια Γυαλιά Ηλίου

Τα πιο δημοφιλή γυαλιά ηλίου εδώ και πολλά χρόνια είναι τα ορθογώνια και τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου. Μπορείτε πάντοτε να επιλέξετε κάποιο κλασσικό σχέδιο, το οποίο ταιριάζει καλά στο στρογγυλό ή το οβάλ πρόσωπό σας.

Μπορείτε, όμως, και να ρισκάρετε, επιλέγοντας έναν πιο ιδιαίτερο φακό ή κάποιο πολύ τολμηρό χρώμα.

Στρογγυλά Γυαλιά Ηλίου

Οι πρωταγωνιστές των γυαλιών ηλίου, με μια διαχρονικότητα που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, είναι τα στρογγυλά γυαλιά. Με έντονη παρουσία ήδη από την δεκαετία των ‘60s ή και νωρίτερα, τα οβάλ και στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι η καλύτερη επιλογή για τετράγωνα και ορθογώνια πρόσωπα.

Μπορείτε και πάλι να επιλέξετε κάτι πιο κλασσικό, ένα bold οβάλ, ή ακόμη και πολυγωνικά γυαλιά.

Cat Eye Γυαλιά

Ίσως τα πιο τολμηρά γυαλιά αυτής της λίστας, τα cateye γυαλιά είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς, ειδικά αν έχετε οβάλ ή στρογγυλό πρόσωπο.

Μπορείτε να βρείτε μονόχρωμα cateye γυαλιά με λεπτό σκελετό, αν θέλετε κάτι πιο κλασσικό. Αν είστε, όμως, έτοιμες να ρισκάρετε, μπορείτε φέτος να επιχειρήσετε κάτι πιο τολμηρό, όπως cat eye γυαλιά με χοντρό σκελετό ή μικρά, πολύχρωμα, edgy γυαλιά.

Γυαλιά Ηλίου Μάσκα

Το καλοκαίρι του 2023, τα γυαλιά ηλίου μάσκα μπορούν να είναι ακόμη μια τολμηρή επιλογή. Όντας αρκετά extra, είναι μια ιδιαίτερη επιλογή, που θα πρέπει να κάνετε αν θέλετε να ξεχωρίσετε.

Είτε μικρότερα, είτε μεγαλύτερα, μπορείτε να ρισκάρετε και κάνετε την παρουσία σας αισθητή σε κάθε χώρο. Προτιμήστε τα ιδιαίτερα αν έχετε ορθογώνιο ή στρογγυλό πρόσωπο.

Γυαλιά Blue Light

Φυσικά, εάν η βασική σας προτεραιότητα είναι η προστασία των ματιών σας από την οθόνη του υπολογιστή σας – ειδικά αν δουλεύετε πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή. Ευτυχώς, πλέον, έχετε την επιλογή να φοράτε στυλιστικά όμορφα γυαλιά τα οποία θα προστατεύουν τα μάτια σας και από το μπλε φως.