Τα ear cuffs  είναι ένας τύπος σκουλαρικιών που τυλίγονται γύρω από τον λοβό του αυτιού και φοριούνται στο πλάι του αυτιού. Συχνά είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και χρώματα και συνήθως φοριούνται από γυναίκες που τους αρέσει να φορούν σκουλαρίκια, αλλά δεν έχουν τρύπες.

Τα πρώτα ear cuffs δημιουργήθηκαν από μια Βρετανίδα σχεδιάστρια ονόματι Vicki Soo που ήθελε να δημιουργήσει μια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά κοσμήματα για την κόρη της που είχε ευαίσθητα αυτιά. Χρησιμοποίησε μια απλή ελαστική ταινία για να φτιάξει ένα αρχικό πρωτότυπο το οποίο στη συνέχεια βελτίωσε με τη βοήθεια του συζύγου της, κατασκευαστή κοσμημάτων.
Τα σκουλαρίκια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονίσετε το ντύσιμό σας. Μπορούν να είναι επίσημα ή casual και υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ.

Τα ear cuffs μπορούν να είναι ένα υπέροχο δώρο για κάθε περίσταση. Όταν αγοράζετε σκουλαρίκια, θέλετε να σκεφτείτε το μέγεθος και το σχήμα των σκουλαρίκια που θέλετε, καθώς και τον τύπο σκουλαρικιών που θα θέλατε να έχετε στα σκουλαρίκια σας. Μπορεί επίσης να θέλετε να σκεφτείτε πόσα χρήματα θα θέλατε να ξοδέψετε για τα σκουλαρίκια που ψάχνετε.

Δεν είναι μυστικό τα ear cuffs είναι μια από τις πιο hot τάσεις στο κόσμημα αυτή τη στιγμή. Τι γίνεται όμως με το styling των μαλλιών σας για να φοράτε μανσέτες αυτιών;
Η τάση των ear cuffs είναι εδώ για να μείνει, οπότε μπορείτε επίσης να βρείτε ένα στυλ που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και την προσωπικότητά σας.

Τα σκουλαρίκια ear cuffs είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγη φρεσκάδα και προσωπικότητα στην εμφάνισή σας. Στην πραγματικότητα, αποτελούν βασικό στοιχείο σε πολλές τάσεις της μόδας, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς boho-chic στυλ. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαστε διασημότητα ή μοντέλο με υπέροχα μαλλιά για να ροκάρετε αυτά τα αξεσουάρ! Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα χτενίσματα που ταιριάζουν στα ear cuffs:

– Αλογοουρά με ear cuffs
– Μπούκλες με ear cuffs
– Πλεξούδες με ear cuffs
– Μισό updo με ear cuffs

Τέλος προσθέστε άλλα αξεσουάρ για να αποκτήσετε τα τέλεια εμφάνιση! Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ κολιέ που θα ταιριάξουν τα ear cuffs. Μπορεί επίσης να θέλετε να φορέσετε ένα ή δύο βραχιόλια στο μπράτσο σας για μεγαλύτερη λάμψη!