Το καλοκαίρι αρχίζει και μας αποχαιρετά σταδιακά και η αγαπημένη σεζόν της μόδας πλησιάζει επιτέλους. Οι φθινοπωρινές τάσεις για το 2023 αποτελούνται από διαχρονικά κομμάτια, όπως πέρλες, μέχρι μοντέρνα κομμάτια με ζωντανά χρώματα. Δείτε παρακάτω ποια αξεσουάρ χρειάζεστε για να προσθέσετε την τέλεια πινελιά σε κάθε φθινοπωρινή – ή και χειμερινή – σας εμφάνιση.

«Αθόρυβη πολυτέλεια»

Ίσως η τάση που έχει καθορίσει όλο το 2023, αυτή η διακριτική αισθητική δίνει έμφαση στην κομψότητα και την ηρεμία. Περιλαμβάνει διαχρονικά κομμάτια όπως χρυσά κολιέ ή βραχιόλια με διαμάντια.

Διακριτικές πέρλες

Οι πέρλες αποτελούν έναν διαχρονικό πολύτιμο λίθο που δε θα βαρεθείτε ποτέ. Το φθινόπωρο του 2023 αποτελεί την καλύτερη εποχή για ένα κόσμημα με πέρλες, είτε προτιμάτε κάποιο κλασσικό κομμάτι είτε ασυνήθιστα, μοντέρνα μαργαριταρένια κοσμήματα για μια νέα εκδοχή αυτής της διαχρονικής τάσης.

Statement κολιέ και σκουλαρίκια

Τα κοσμήματα που κάνουν διαφορά είναι στη μόδα και αυτό το φθινόπωρο. Επιλέξτε μια χοντρή αλυσίδα ή έναν κρίκο σε περίεργο σχήμα, και έχετε το κατάλληλο statement κόσμημα για τις φθινοπωρινές ημέρες. Μπορεί να φαίνονται δύσκολα στο να τα ταιριάξετε, αλλά τα σκουλαρίκια αυτά προσφέρουν μεγάλη ευελιξία, καθώς δε χρειάζεται να τα συνδυάσετε με κανένα άλλο κόσμημα.

Επιλέξτε το layering

Μια τάση που έχει διαδοθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, το layering αποτελεί μια ουσιαστική εμφάνιση για τις πιο κρύες θερμοκρασίες. Τοποθετήστε κολιέ σε διάφορα μήκη ή τυλίξτε μια μεγαλύτερη αλυσίδα πολλές φορές για να δημιουργήσετε το κατάλληλο layered look.

Πινελιές από Φλοράλ

Σε αντίθεση με την ίδια την εποχή, τα φλοράλ κοσμήματα αποτελούν την καλύτερη τάση για αυτήν τη σεζόν. Επιλέξτε σκουλαρίκια με λουλούδια είτε κολιέ με φυλλώματα, για μια εμφάνιση που ταιριάζει με τη φύση.

Μπλέξτε τα κοσμήματά σας

Τέλος, μια τάση για κοσμήματα το φθινόπωρο του 2023 και χειμώνα του 2024 είναι η ανάμειξη των υλικών. Δε χρειάζεται πια να αγχωνόμαστε για ασημένιο έναντι χρυσού – αναμείξτε τα όλα μαζί για να δημιουργήσετε όμορφα και τολμηρά κομμάτια.