Τα σκουλαρίκια είναι ένα είδος κοσμήματος που μπορεί να αναδείξει ένα ντύσιμο, κάνοντάς το μοναδικό χωρίς καν να το δοκιμάσετε! Αποτελούν το τέλειο αξεσουάρ για να μεταμορφώσετε άμεσα κάθε εμφάνιση.

Έχετε ακούσει για σκουλαρίκια huggie; Αυτά είναι ένα στυλ σκουλαρικιού που είναι εύκολο να φορεθεί, άνετο και αβίαστα μοντέρνο. Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα σκουλαρίκια; Συνεχίστε να διαβάζετε!

Τα huggie σκουλαρίκια είναι σκουλαρίκια που δεν έχουν κούμπωμα. Αντ ‘αυτού, ένας μεντεσές στην κορυφή του σκουλαρικιού επιτρέπει στα σκουλαρίκια να ανοίγουν και να κλείνουν. Τα σκουλαρίκια Huggie ήταν αρχικά σχετικά μικροσκοπικά και ουσιαστικά περικλείουν τον λοβό του αυτιού. Ωστόσο, επειδή αυτά τα σκουλαρίκια έτυχαν τόσο καλής υποδοχής, οι κοσμηματοπώλες έκαναν το επόμενο βήμα και δημιούργησαν όλο και μεγαλύτερα σχέδια.

 

Τα περισσότερα έχουν έναν ορατό μεντεσέ μπροστά όπου βρίσκεται η τρύπα του αυτιού σας. Αυτό μπορεί να μειώσει την κομψή και καθαρή εμφάνιση του κοσμήματος. Ο τρόπος με τον οποίο το σκουλαρίκι συνδέεται με το λοβό του αυτιού σας, ειδικά με μικρότερα σκουλαρίκια, επηρεάζει τη συνολική κομψότητα του σχεδίου.

Ένα από τα πιο ελκυστικά στοιχεία των σκουλαρικιών είναι η ευελιξία τους. Επειδή αυτά τα σκουλαρίκια έχουν πολλά σχήματα, μεγέθη και υλικά, μπορείτε εύκολα να τα ταιριάξετε με τα ρούχα σας. Μπορούν να φορεθούν ως ένα ζευγάρι ή να κάνετε layering για να δημιουργήσουν όσο μεγάλη ή μικροσκοπική δήλωση θέλετε.Mπορούν να φορεθούν όχι μόνο σε casual αλλά και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Μπορούν επίσης να φορεθούν για μεγαλύτερες περιόδους από τα καρφωτά σκουλαρίκια ή τους κρίκους. Και όταν έρθει η ώρα, ο καθαρισμός είναι απλός.

Συνήθως φοράμε ένα ζευγάρι στους λοβούς για ένα απλό στυλ ή τα στοιβάζουμε πάνω από άλλα για μια πιο πολυεπίπεδη μποέμ αισθητική. Βγάλτε ένα ζευγάρι μεγάλα huggie αν χρειάζεστε αυτήν την πρόσθετη πινελιά για να το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Μπορείτε να ταιριάξετε το χρώμα των σκουλαρικιών με το φόρεμά σας. Συνδυάστε τα με κόκκινο κραγιόν, ένα βασικό τοπ και σκισμένο τζιν για μια καθημερινή εμφάνιση. Αν θέλετε να κάνετε βραδινή την εμφάνισή σας, τα σκουλαρίκια huggies και τα κόκκινα χείλη φαίνονται υπέροχα με ένα βραδινό φόρεμα.

Σκεφτείτε να φορέσετε πολλά ζευγάρια σκουλαρίκια σε διαφορετικά μεγέθη, εάν έχετε περισσότερες από μία τρύπες για να δημιουργήσετε μια πιο λεπτομερή εμφάνιση. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι φορούν το μεγαλύτερο ζευγάρι στις κύριες τρύπες τους και μικρότερα ζεύγη στη δεύτερη ή την τρίτη τρύπα τους. Μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε μεγέθη σκουλαρικιών και μεταλλικές αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και εντυπωσιακό στυλ. Αυτό σας επιτρέπει να εμφανίσετε την πρωτοτυπία και την αισθητική σας.

Τα σκουλαρίκια Huggie συμπληρώνουν οποιαδήποτε εμφάνιση ή στυλ. Φαίνονται όμορφα στα αυτιά, αλλά είναι και άνετα, μοντέρνα και εύκολα στη χρήση, καθώς δεν διαθέτουν ενοχλητικό καρφί.