Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι προ των πυλών, μας εμπνέουν να κάνουμε δώρα σε όλους και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μας. Είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να δείχνουμε και να νιώθουμε καλά. Για να γίνει αυτό, ένα κορίτσι χρειάζεται τα καλά ρούχα της, τα χτενισμένα μαλλιά και τα φωτεινά κοσμήματα της! Είναι η εποχή που και η λίγη υπερβολή στα αξεσουάρ δε μας πειράζει. Αν λοιπόν ψάχνεις ιδέες για το τι κοσμήματα θα φορέσεις, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις!

Κοσμήματα με κρυστάλλους κοσμημάτων

 

Την εορταστική περίοδο μπορείς να φορέσεις κοσμήματα με λίγη δόση υπερβολής. Έτσι, σου προτείνουμε να φορέσεις κοσμήματα με κρυστάλλους κοσμημάτων και ειδικότερα σε κόκκινες και πράσινες αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με τα Χριστούγεννα. Βέβαια και συνδυασμός κρυστάλλων και στρας είναι απόλυτα εορταστικός.

Κοσμήματα με πέρλες

Οι πέρλες είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσθέσεις λίγο επιπλέον glam σε κάθε ντύσιμο. Αν ψάχνεις για κάτι λεπτό και κομψό για να προσθέσεις αυτή την τελική πινελιά, τότε οι πέρλες μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι! Μπορούν να συνδυαστούν με κάθε εμφάνιση, από κλασικό έως μοντέρνο. Αυτά τα όμορφα και διαχρονικά αξεσουάρ ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες.

Κοσμήματα με στρας

Από τα Χριστούγεννα δε μπορεί να λείπει η λάμψη και αυτό ισχύει και από τα κοσμήματα σου. Ένας τρόπος για να δυναμώσεις τις γιορτές σου εμφανίσεις είναι μερικά λαμπερά κοσμήματα. Το φαγητό, το κρασί και τα δώρα είναι απαραίτητα για τα Χριστούγεννα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τα λαμπερά αξεσουάρ. Μια λύση λοιπόν είναι να φορέσεις κοσμήματα με στρας.

Layering με χρυσές αλυσίδες

Τα χρυσά κοσμήματα είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για να ταιριάξεις με διαφορετικά στυλ, επομένως θα πρέπει να επιλέξεις μερικά διαφορετικά μεγέθη αλυσίδων και στυλ. Συνδυάστε τα για να ταιριάξουν με οποιοδήποτε ντύσιμο, σχεδόν σαν να σχεδιάστηκε με γνώμονα το στυλ σας!