Οι αλυσίδες άρχισαν να είναι στην μόδα τη δεκαετία του ’90 και τώρα ήρθαν για να μείνουν. Λατρεύουμε τους συνδυασμούς με κολιέ και βραχιόλια με αλυσίδες και αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, είμαστε βέβαιοι ότι τους αγαπάτε και εσείς επίσης. Αλλά… Γνωρίζετε όλους τους τύπους αλυσίδων που έχουμε στο Perlita; Εδώ θα τα βρείτε όλα είναι όλα κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα όμορφο μέταλλο που έχει διάρκεια στο χρόνο.

Αλυσίδα τύπου Snake


Η αλυσίδα snake, όπως λέει το όνομά της, είναι ένα σχέδιο που μοιάζει με το δέρμα ενός φιδιού. Είναι κατασκευασμένο από μικρά απλά κομμάτια και ο σχεδιασμός του το καθιστά μια κομψή και ευέλικτη αλυσίδα ιδανική για κάθε εμφάνιση. Είναι πολύ άνετα να φορεθούν! Ένα πραγματικό must-have!

Αλυσίδα τύπου Rope


Η αλυσίδα λαιμού τύπου rope αποτελείται από στριφτούς συνδέσμους και το μοτίβο της συνδεσμολογίας θυμίζει σχοινί. Τα κολιέ με αλυσίδα λαιμού τύπου rope φημίζονται για την εξαιρετική αντοχή τους και συχνά συνδυάζονται με κάποιο κρεμαστό μενταγιόν.

Αλυσίδα τύπου Curb


Αυτός ο τύπος αλυσίδας είναι αποτελείται από συνδέσμους που εφαρμόζονται όταν οριζοντιώνονται, με πολύ μικρό διαχωρισμό μεταξύ τους, καθιστώντας την μια χοντρή αλυσίδα. Εντυπωσιακή αλυσίδα που μπορείτε να φορέσετε μόνη της ή να την συνδυάσετε με άλλα κολιέ ή λεπτότερα βραχιόλια για να δημιουργήσετε μοντέρνους συνδυασμούς.

Αλυσίδα τύπου Anchor


Ένα πραγματικά κλασικό κόσμημα! Αυτός ο τύπος αλυσίδας κατασκευάζεται από επιμήκεις συνδέσμους του ίδιου μεγέθους. Τα κοσμήματα με αυτή την αλυσίδα έχουν απλό σχεδιασμό και πολύ εύκολο να συνδυαστούν. Είναι απαραίτητο αξεσουάρ για όλες σας τις εμφανίσεις!

Αλυσίδα τύπου Rolo


Η αλυσίδα rolo είναι κατασκευασμένη από μικρούς και κυκλικούς κρίκους ενωμένους μεταξύ τους και όλοι του ίδιου μεγέθους. Στο Perlita έχουμε διαφορετικά μεγέθη αλυσίδας rolo.