Όταν η συζήτηση έρχεται στα μεγάλα, εντυπωσιακά κολιέ, τότε μόνο αυτό το ένα κόσμημα είναι αρκετό για να αναβαθμίσει ολόκληρο το ντύσιμό σας.

Παρότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ, δεν είναι όλα τα κολιέ για όλες τις προσωπικότητες. Από ιδιαίτερα statement μέχρι μεγάλα chunky κολιέ με πολύτιμους λίθους, το μυστικό είναι στο να επιλέγετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και το στυλ σας.

Ας δούμε μερικές απλές συμβουλές για να φορέσετε σωστά ένα μεγάλο, εντυπωσιακό κολιέ.

1. Μάθετε τις Επιλογές Σας

Τα μεγάλα, εντυπωσιακά κολιέ έρχονται σε πολλούς τύπους. Από γεωμετρικά μέχρι art deco, από ιδιαίτερα και μοντέρνα μέχρι φλοράλ, πρέπει να βρείτε το τέλειο στυλ. Τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι: το μπάτζετ σας, η εκδήλωση που θέλετε να το φορέσετε, και, φυσικά, το ιδιαίτερό σας στυλ και η προσωπικότητά σας.

2. Δείτε τα Υπόλοιπα Αξεσουάρ Σας

Ακόμη ένα στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι πώς θα συνδυάσετε τα κολιέ με τα υπόλοιπα αξεσουάρ σας. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα ένα εντυπωσιακό κολιέ με τεράστια σκουλαρίκια. Προσέξτε να μην «ακυρώνει» το ένα κομμάτι το άλλο.

3. Ταιριάξτε με το Στυλ Σας

Μια βασική συμβουλή που πολλοί άνθρωποι αγνοούν! Είναι πάρα πολύ συχνό άτομα με μινιμαλιστικό γούστο να παίρνουν φανταχτερά και statement κοσμήματα, ή το αντίστροφο. Το αποτέλεσμα; Τα κοσμήματα αυτά δε βγαίνουν ποτέ από τη μπιζουτιέρα σας.

Μην ανησυχείτε για το αν το φλοράλ, για παράδειγμα, είναι στη μόδα ή όχι. Το ζήτημα είναι εάν τελικά θα φορέσετε το κόσμημα που πήρατε και αν σας ταιριάζει. Επιλέξτε αυτό που αγαπάτε!

4. Επιλέξτε το Κατάλληλο Κολιέ για το Ντύσιμό σας

Ακόμη, δεν ταιριάζει κάθε κόσμημα με κάθε ρούχο. Φυσικά, τα μεγάλα και εντυπωσιακά κολιέ έχουν δημιουργηθεί για να τραβούν την προσοχή. Αν τα φορέσετε με ένα απλό τοπ ή με το μικρό, μαύρο φόρεμά σας, έχετε επιτύχει τον σκοπό σας. Αν όμως τα βάλετε με ένα ήδη «φορτωμένο» ρούχο, τότε θα δημιουργηθεί μια παραφωνία, που είτε θα είναι υπερβολική είτε θα κάνει το κολιέ σας να μην είναι στο επίκεντρο.

5. Συνδυάστε με Χρώμα

Φυσικά, δεν είναι όλα τα μεγάλα κολιέ μονόχρωμα. Μπορείτε πάντοτε να επιλέξετε ένα χρυσό ή ένα ασημένιο κολιέ με ουδέτερο πολύτιμο λίθο – είναι μια ασφαλής επιλογή που ταιριάζει με τα πάντα. Μπορείτε, όμως, να επιλέξετε και ένα κολιέ που είναι χρωματιστό ή να φέρει χρωματιστούς πολύτιμους λίθους. Και καλά θα κάνετε! Προσέξτε, όμως, να ταιριάζει με το χρώμα των ρούχων σας και των υπόλοιπων κοσμημάτων σας, ώστε να δημιουργεί την απαραίτητη ομοιομορφία.

Δείτε τη συλλογή κολιέ μας στο Perlita και επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς!