Φορώντας ένα κολιέ μπορείτε πραγματικά να απογειώσετε την εμφάνιση σας. Παρακάτω σας έχω κάποιους τρόπους για να φορέσετε το κολιέ σας και να αλλάξετε την εμφάνιση σας απλά φορώντας ένα αξεσουάρ.

Καθημερινή εμφάνιση

Μερικές φορές , το απλό στιλ είναι και αυτό που είναι ωραίο. Μια κλασική προσέγγιση της καθημερινής εμφάνισης που δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά με αυτή, αλλά μπορεί να παρά είστε casual κάτι που είναι λίγο βαρετό.  Αυτό όμως δεν θα γίνει ποτέ με την προσθήκη ενός υπέροχου κολιέ με μενταγιόν.

Απλά φροντίστε ότι τα χρώματα των ρούχων σας και του κολιέ συμπληρώνουν το ένα το άλλο. Αυτό είναι εύκολο αν όλο το σύνολο σας είναι στις ίδιες αποχρώσεις. Όταν όμως φοράτε μπλουζάκια με σχέδια και εντυπωσιακά κολιέ τότε αν δεν προσέξετε μπορεί να καταλήξετε με μια εμφάνιση κακόγουστη.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο κανόνας είναι να έχετε τουλάχιστον χρώματα που ταιριάζουν ακόμα και αν τα σχέδια σας είναι λίγο αντιφατικά. Αυτό δημιουργεί υφή και βάθος σε αυτό που διαφορετικά θα ήταν μια απλή εμφάνιση.

Αυστηρό ντύσιμο

Δεν είστε σίγουρες αν το καινούργιο σας φανταχτερό κολιέ είναι για να το φορέσεις στην εργασία σας; Ανοησίες! Ένα κολιέ με μενταγιόν είναι η τέλεια προσθήκη σε ένα αυστηρό outfit. Και πάλι, απλά πρέπει να προσέξετε  να ταιριάζουν τα χρώματα.

Αν η κανονική ενδυμασία γραφείου σας είναι αρκετά απλή, ένα κρεμαστό κόσμημα μπορεί να είναι η τέλεια προσθήκη στην εμφάνιση σας. Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεστε για την εμφάνισή σας και ότι θέλετε πάντα να είστε εντυπωσιακές και προσεγμένες.

Βραδινό ντύσιμο

Εφόσον σας αρέσει στην καθημερινότητα σας να είστε εντυπωσιακές και προσεγμένες τότε σίγουρα αυτό θα ισχύει και στις βραδινές σας εξόδους ή σε περιστάσεις που απαιτούν πιο επίσημα ρούχα.

Όποια και να είναι η περίπτωση μην ξεχνάτε να βάλετε τα αξεσουάρ σας, ίσως να είναι ένα κόσμημα που δεν φοράτε καθημερινά και να το φοράτε σε ξεχωριστές περιστάσεις .  Μπορείτε να επιλέξετε ένα κρεμαστό κολιέ με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια, κάτι που να σας αντιπροσωπεύει.

Πώς να συνδυάσεις τα αξεσουάρ σου

Καλό είναι να ξέρουμε πώς να συνδυάσουμε ένα κρεμαστό κολιέ με ένα χαριτωμένο outfit, μπορεί να ταιριάζει  ή και όχι με τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου. Παρακάτω σας έχω κάποια παραδείγματα για να συνδυάσετε σωστά τα αξεσουάρ σας.

Άφησε τα μεγάλα σκουλαρίκια στο σπίτι

Αν φοράτε ένα μεγάλο εντυπωσιακό κολιέ, τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου καλό θα ήταν να είναι minimal. Σκαφτείτε ότι όταν σας δει κάποιος δεν θέλετε να του προκαλέσετε σύγχυση. Βάλτε ένα statement στοιχείο στην εμφάνιση σας που θα θέλετε να προσέξουν οι γύρω σας και όχι πολλά γιατί θα θεωρηθεί υπερβολική η εμφάνιση σας.

 Τι λαιμόκοψη θα έχει το ρούχο σου

Έχεις πρόβλημα να αποφασίσεις μεταξύ των σκουλαρικιών ή του κολιέ για αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω; Ένας τρόπος για να αποφασίσεις είναι να δεις τι λαιμόκοψη έχει το ρούχο σου. Ορισμένα ρούχα ταιριάζουν με κολιέ και άλλα με σκουλαρίκια. Για παράδειγμα αν αυτό που επέλεξες να φορέσεις έχει βαθύ ντεκολτέ V τότε ταιριάζει απόλυτα ένα μακρύ εντυπωσιακό κολιέ, αν η λαιμόκοψη είναι κοντά στο λαιμό τότε η σωστή επιλογή είναι ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Μην το παρακάνεις με τα κολιέ αν κάνεις layering

Φόρεσε το εντυπωσιακό σου κολιέ και πρόσθεσε διακριτικές αλυσίδες στο ίδιο χρώμα μετάλλου για να το αναδείξεις. Ακόμα και ένα απλό μαύρο δερμάτινο κορδόνι μπορεί να δείξει όμορφο με το κολιέ σου. Μην επιλέξεις να κάνεις layering με πολλά εντυπωσιακά κολιέ, το ένα κολιέ πρέπει να συμπληρώνει το άλλο και όχι να το καλύπτει.

Βρίσκοντας το τέλειο κολιέ με μενταγιόν

Τώρα που ξέρεις πώς να φορέσεις ένα κολιέ με μενταγιόν, είναι απλά θέμα εύρεσης του σωστού για εσένα, προκειμένου να αναβαθμίσεις το στιλ σου.