Τα βραχιόλια αστραγάλου, τα οποία ονομάζονται και anklets, είναι στη μόδα τις τελευταίες δεκαετίες. Ένα αγαπημένο καλοκαιρινό αξεσουάρ, καθώς τότε φαίνονται περισσότερο, θα τραβήξουν σίγουρα τα βλέμματα. Το ερώτημα είναι – πώς το φοράω για να μην είναι κακόγουστο, υπερβολικό ή μη ταιριαστό με το στυλ μου;

Επιλέξτε την Κατάλληλη Περίσταση
Οι ετικέτες εργασίας είναι περιοριστικές – μπορούμε όλες να συμφωνήσουμε σε αυτό. Ωστόσο, αν θέλετε ένα βραχιόλι που να μην είναι πολύ έντονο σε τέτοιες περιστάσεις, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα βραχιόλια που κάνουν θόρυβο, όπως αυτά που έχουν κουδουνάκια.


Αντιθέτως, σε περιστάσεις όπως ένα πάρτι ή διακοπές ή και οποιαδήποτε χαλαρή περίσταση, μπορείτε να φορέσετε ό,τι σας ευχαριστεί – με λίγα λόγια, go wild!

Τοποθετήστε το Βραχιόλι Ποδιού σας Σωστά
Στην πραγματικότητα, μπορείτε να φορέσετε το βραχιόλι σας σε όποια πλευρά θέλετε. Το μόνο που ίσως θα μπορούσατε να προσέξετε είναι πως να συνδυάσετε το βραχιόλι ποδιού με τα υπόλοιπα κοσμήματα που φοράτε στα χέρια σας. Κάτι που πρέπει να προσέξετε είναι να φοράτε πάντα το κόσμημά σας κάτω από τα ρούχα σας και ποτέ κάτω από καλσόν.


Σχετικά με το πώς φοριούνται, αυτό είναι επίσης δική σας επιλογή. Είτε το προτιμάτε πιο χαλαρά κρεμασμένο γύρω από τον αστράγαλό σας, είτε πιο σφιχτό, αυτό εξαρτάται μόνο από το στυλ σας!

Βραχιόλια Αστραγάλου και Παπούτσια


Όπως έχουμε πει πολλές φορές, κάθε επιλογή είναι σωστή αν μπορείτε να την υποστηρίξετε με το προσωπικό σας στυλ. Ωστόσο, μπορούμε να βρούμε κάποιες γενικές συμβουλές. Όσον αφορά τα παπούτσια, μπορείτε να τα ταιριάξετε με κάθε καλοκαιρινό υπόδημα – πέδιλα, sliders, σαγιονάρες, ό,τι και να επιλέξετε θα είναι σίγουρα καλή επιλογή. Μπορείτε, ακόμη, να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας ζευγάρι Vans ή All Star για ένα πιο casual look, ή με ψηλοτάκουνα για κάτι πιο τολμηρό.

Ταιριάξτε τα με το Προσωπικό σας Στυλ


Με ό,τι κι αν αποφασίσετε να φορέσετε το βραχιολάκι σας, βεβαιωθείτε ότι αντικατοπτρίζει εσάς και το προσωπικό σας στυλ. Αν έχετε ένα πιο boho στυλ θα προτιμήσετε πλεκτά βραχιόλια, αν προτιμάτε κάτι πιο κομψό, μπορείτε να επιλέξετε μια απλή αλυσιδίτσα, ή αν θέλετε κάτι πιο ροκ, μπορείτε να πάτε προς κάτι δερμάτινο. Σίγουρα, όμως, δε θα σας ταίριαζε ένα βραχιόλι γεμάτο πολύτιμους λίθους ή κουδουνάκια, το οποίο πρέπει να προτιμήσετε αν σας εκφράζει η λαμπερή μόδα.