Τα βραχιόλια ποδιού είναι το τέλειο κόσμημα για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις! Αν συμφωνείτε και σας αρέσει αυτό το αξεσουάρ μείνετε συντονισμένες! Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε διαφορετικά στυλ anklet που πρέπει να έχετε στην μπιζουτιέρα σας! Θα τα αγαπήσετε όλα! Όλα τα βραχιόλια ποδιού είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε να μπορείτε να κάνετε μπάνιο χωρίς κανένα πρόβλημα!

Αγαπάτε τις αλυσίδες ποδιών; Τότε, αυτά τα βραχιόλια ποδιού είναι φτιαγμένα για εσάς. Τα βραχιόλια ποδιού αλυσίδες είναι ιδανικά για να φορεθούν σε κάθε περίσταση. Είναι άνετα και πολύ εύκολο συνδυάζονται με άλλα βραχιόλια. Ένα must-have αξεσουάρ σίγουρα!

Τα βραχιόλια ποδιού με χάντρες

Ένα βασικό κομμάτι για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις! Μπορείτε να συνδυάσετε τα βραχιόλια ποδιού με χάντρες με παρόμοια κοσμήματα για να αποκτήσετε μια πολύ ελκυστική εμφάνιση.

Τα βραχιόλια ποδιού με πέτρες

Λατρεύουμε όλα τα κοσμήματα που περιλαμβάνουν μια πινελιά χρώματος και σίγουρα αγαπάμε απόλυτα των συνδυασμό βραχιόλια ποδιού και χρώματος. Είναι ιδανικά για να τα φορέσετε στις καλοκαιρινές εμφανίσεις με σανδάλια. Αυτοί είναι μερικά βραχιόλια ποδιού με πέτρες που ξεχωρίσαμε.

Anklet διπλής αλυσίδας

Αυθεντικό, μοναδικό και πρωτότυπο! Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια τολμηρή εμφάνιση στις καλοκαιρινές σας εξόδους. Είμαστε ερωτευμένοι με αυτά τα βραχιόλια ποδιού με διπλή αλυσίδα!

Τα αλυσίδα ποδιού απλή

Η απλή αλυσίδα ποδιού είναι μια εξαιρετική επιλογή για να συνδυάσετε με όλες τις εμφανίσεις σας! Αυτά τα απλά βραχιόλια είναι ιδανικά για να τα συνδυάσετε και με άλλα βραχιόλια ποδιού για να δημιουργήσετε έναν funky συνδυασμό. Εδώ είναι τρία από αυτά που αγαπήσαμε.

Συνδυασμοί για το καλοκαίρι

Αυτή η καλοκαιρινή τάση έφτασε για να μείνει, οπότε εδώ έχετε τρεις συνδυασμούς με βραχιόλια ποδιού για να φορέσετε στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Ποιο προτιμάτε?